IMA: Politikanët dhe mediat të ndalojnë përhapjen e gjuhës së urrejtjes dhe dezinformatave, institucionet të marrin masa për parandalim dhe ndëshkim të gjuhës së urrejtjes që shkakton dhunë!

IMA: Politikanët dhe mediat të ndalojnë përhapjen e gjuhës së urrejtjes dhe dezinformatave, institucionet të marrin masa për parandalim dhe ndëshkim të gjuhës së urrejtjes që shkakton dhunë!

Instituti për Media dhe Analitikë IMA nga Shkupi dënon gjuhën e urrejtjes që shkakton dhunë, kërcënon lirinë e shprehjes dhe e bën të pamundur zhvillimin e një debati kritik dhe të argumentuar në lidhje me dokumentet e propozuara të BE-së për fillimin e negociatave të...