Gusht 2022

Pa debat të denjë të mendimeve të ndryshme, nuk ka përparim në shoqëri!
Shkruan: PETRIT SARAÇINI Vite me radhë jemi dëshmitarë të një radikalizimi, polarizimi dhe një degradimi...
Më tepër
Narrative etnike mbi debatin përçarës akademik
Shkruan: SEFER TAHIRI Ndonëse shumë më pak se sa në vitet 2000 dhe para këtyre...
Më tepër
ANALIZË: Pa reformim të sistemit mediatik, do të kemi shumë dezinformim!
Shkuan: SEFER TAHIRI Sistemi mediatik në Maqedoninë e Veriut mbetet në krizë të thellë dhe...
Më tepër