MEDIA SHKATËRROI DY HERË TANKET E MAQEDONISË SË VERIUT NË UKRAINË!

SPEKULIME MEDIATIKE MBI “GRUPIN E ZJARRIT” NË BDI

“Grupi i zjarrit” në BDI me javë është në fokus të mediave në gjuhën shqipe, e së fundmi edhe në ato në gjuhën maqedonase. Në opinion u ngritën shumë spekulime rreth grupit të funksionarëve aktual dhe të mëparshëm të BDI-së, të cilët shprehën pakënaqësi me mënyrën se...