Nëntor 2022

“QEPA” DEZINFORMATIVE
Shkruan: ARTA TAHIRI Nëse dikur përmbajtjet të paverifikuara, të pasakta e që nuk janë për...
Më tepër
Kasami akuzoi pa argumente organizatën “Hapësira Socio – Kulturore” për aktivitete pornografike, si raportuan mediat?
Shkruan: SEFER TAHIRI Politikanët në Maqedoninë e Veriut, qoftë të nivelit qendror apo lokal, shpesh...
Më tepër
A PATI RAPORTIM OBJEKTIV DHE TË BALANCUAR PËR ÇËSHTJEN E “20 PËRQINDËSHIT”?
Shkruan: Sefer TAHIRI Si raportuan mediat mbi heqjen e "20 përqindëshit", si përkufizim statistikor për...
Më tepër
ALARMIMI MEDIATIK PËR DHUNËN, VETËM KUR BËHET VONË
Shkruan: Arta TAHIRI   Qasja e vrapimit pas lajmit, pasi të ndodh ngjarja, nuk i...
Më tepër
VARTËSIA E TË RINJVE PREJ RRJETEVE SOCIALE: SI TË KOMBINOJMË BOTËN VIRTUALE ME ATË REALE?
Shkruan: ARGJIRA ELMAZI Nëse do i kishim thënë dikujt para 5 dekadash se teknologjia pas...
Më tepër
DËSHTIMI DHE MJERIMI MORAL I NJË SHOQËRIE
Shkruan: PETRIT SARAÇINI Videoja rrënqethëse ku infermierja e re maltreton fizikisht grua të moshuar e...
Më tepër