Shkurt 2023

Kollozova: Sektori publik duhet të kuptojë se shefi i tij është populli, e jo ndonjë parti apo qeveri
Intervistë me Dr. Katerina Kollozovën, drejtoreshë e Institutit për Shkenca Sociale dhe Humane, e cila...
Më tepër
Bankat e zbrazura të studimeve të gazetarisë
Nëse dikur regjistroheshin 30 të rinj që studionin gazetari, sot ky numër nuk kalon gishtat...
Më tepër
SHGM, SPGPM dhe KEMM: Për narrativin publik që stimulon urrejtje dhe agresion duhet të ketë përgjegjësi
Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM), Sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punonjësve Mediatik (SPGPM)...
Më tepër
Saraçini: Nëse organet gjyqësore nuk i zbatojnë, ndryshimet ligjore për mbrojtje të gazetarëve prej sulmeve do të kenë efekt të dobët  
Me ndryshimet e Kodit Penal të miratuara në Kuvend, sulmi ndaj gazetarëve dhe punëtorëve mediatik...
Më tepër