Statuset e rrjeteve sociale, lajme të mediave

Statuset e rrjeteve sociale, lajme të mediave

Shkruan: ARTA TAHIRI Gazetaria e standardeve profesionale dhe normave etike që gjatë dekadave vlente për mediat tradicionale, si duket, po shënon orët e fundit të historisë së saj. Nëse dikur rregulli kryesor i gazetarisë ishte që reporteri të marrë pjesë në ngjarjet...