Prill 2023

Gabimet e kadastrës i paguajnë qytetarët: Kur procesi i digjitalizimit krijon më shumë probleme
Digjitalizimi i gabuar i planeve kadastrale ka sjellë shumë kokëdhembje te pronarët e tokave në...
Më tepër
Rusia propagandon dhe dezinformon, nevojiten veprime konkrete mbrojtëse
Shkruan: ARTA TAHIRI Dezinformatat ruse në Maqedoninë e Veriut përhapen në masë të madhe. Rrjetet...
Më tepër
Mediat me dy realitete etnike për incidentin në Veles dhe flamurin shqiptar në Çarshinë e Shkupit
Shkruan: SEFER TAHIRI Një ngjarje, dy të vërteta - njëra shqiptare dhe tjetra maqedonase! Në...
Më tepër
Gërkovska: Reformën kryesore duhet ta bëjmë brenda nesh
Për platformën #Depolarizirajse (#Depolarizohu), e cila është pjesë e projektit “Përmes depolarizimit drejt institucioneve demokratike,...
Më tepër
Gërkovska: Korrupsioni është problem shoqëror, të gjitha institucionet duhen të jenë të përgjegjshme dhe të kryejnë punën në mënyrë profesionale
Për platformën #Depolarizirajse (#Depolarizohu), e cila është pjesë e projektit “Përmes depolarizimit drejt institucioneve demokratike,...
Më tepër
Si raportuan mediat mbi propozimin e Mickoskit për ndryshime kushtetuese sipas “modelit kroat”?
Shkruan: SEFER TAHIRI Lideri i VMRO - DPMNE- së, Hristijan Mickoski shpalosi një ide të...
Më tepër
“Bigbrothermania”: Shfaqje reale televizive apo ikje nga realiteti?  
Shkruan: ARTA TAHIRI "Big Brother" (Vëllai i madh), një shfaqje reale televizive, së fundmi thyen...
Më tepër
Mariçiq: Pyetja e vërtetë është a dëshirojmë ta kapim trenin më të shpejtë për antarësim në BE
Instituti për Media dhe Analitikë IMA Shkup, për platformën #Depolarizirajse që është pjesë e projektit...
Më tepër