“Poligraf”: Promocion propagandistik i Milloshoskit, botohet lajm i vjetër sikur të jetë i ri
“Poligraf”: Promocion propagandistik i Milloshoskit, botohet lajm i vjetër sikur të jetë i ri
Poligraf: Pendarovski nuk ka deklaruar se “njerëzit nga Bullgaria nuk duhet të lejohen të kalojnë kufirin që të shkojnë për të bërë homazh te varri i Goce Dellçevit”
Poligraf: Pendarovski nuk ka deklaruar se “njerëzit nga Bullgaria nuk duhet të lejohen të kalojnë kufirin që të shkojnë për të bërë homazh te varri i Goce Dellçevit”
“Poligraf”: Lavrov dezinformon kur krahason Shtetet e Bashkuara me Hitlerin dhe Napoleonin
“Poligraf”: Lavrov dezinformon kur krahason Shtetet e Bashkuara me Hitlerin dhe Napoleonin
Takimi i Tiranës në media: Midis normalitetit dhe paternalizmit
Takimi i Tiranës në media: Midis normalitetit dhe paternalizmit
“Poligraf”: Dezinformatë është se “Putin përgatit goditje serioze për BE-në” me ndërprerje të marrëveshjeve me Këshillin e Evropës  
“Poligraf”: Dezinformatë është se “Putin përgatit goditje serioze për BE-në” me ndërprerje të marrëveshjeve me Këshillin e Evropës  
Panel – diskutim: “Dezinformatat ruse në Maqedoninë e Veriut: Narrativa dhe studime të rasteve”
Panel – diskutim: “Dezinformatat ruse në Maqedoninë e Veriut: Narrativa dhe studime të rasteve”
“Poligraf”: Dezinformata janë sulmet e Kremlinit se Osmani në Ukrainë spekuloi për viktimat e agresionit rus
“Poligraf”: Dezinformata janë sulmet e Kremlinit se Osmani në Ukrainë spekuloi për viktimat e agresionit rus
“Poligraf”: Dezinformata janë pretendimet se pushimi i lehonisë do të shkurtohet
“Poligraf”: Dezinformata janë pretendimet se pushimi i lehonisë do të shkurtohet
Portalet pa adresë “vdesin” edhe njerëz të gjallë
Portalet pa adresë “vdesin” edhe njerëz të gjallë
Poligraf: Sulm propagandistik me foto të rreme ndaj ministres së Mbrojtjes Slavjanka Petrovska
Poligraf: Sulm propagandistik me foto të rreme ndaj ministres së Mbrojtjes Slavjanka Petrovska
previous arrow
next arrow

Lufta kundër dezinformatave dhe gjuhës së urrejtjes

Instituti për Media dhe Analitikë – IMA lufton kundër dezinformimit dhe lajmeve të rreme, gjuhës së urrejtjes dhe diskriminimit në media dhe komunikimet publike.

Monitorimi i mediave

Instituti për Media dhe Analitikë IMA kryen monitorim cilësor të mediave të shkruara, elektronike dhe sociale, në përputhje me standardet profesionale.

Hulumtime dhe analiza

Instituti për Media dhe Analitikë IMA zbaton kërkime dhe analiza cilësore mediatike në TV, radio, media të shkruara, media elektronike dhe media sociale.

slide 1
Image Slide 9
Image Slide 2
Image Slide 3
Image Slide 4
Image Slide 5
Image Slide 6
Image Slide 7
Image Slide 8
Image Slide 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Për ne

Themeluesit

Telefon

(+38970) 349906

Email

institute@ima.mk

NA NDIQNI