(ВИДЕО) Сарачини: Граѓаните сакаат да знаат што прават институциите надлежни за борба против дезинформациите

(ВИДЕО) Сарачини: Граѓаните сакаат да знаат што прават институциите надлежни за борба против дезинформациите
Претседателот на Институтот за медиуми и аналитика  (ИМА), Петрит Сарачини, во интервју за емисијата „200“...
Дознај повеќе
Travelling Gives Me Freedom And Inner Peace
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore...
Дознај повеќе
This is a standard post with a youtube video
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has...
Дознај повеќе
This is a standard post with a html5 video
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has...
Дознај повеќе