Дезинформации

Тахири за „Полиграф“: Граѓаните да се потрудат да ги одвојат професионалните од непрофесионалните медиуми
  Во интервју со Сефер Тахири, универзитетски професор по новинарство и јавни комуникации и експерт...
Дознај повеќе
Едлира Палоши Диша за „Полиграф“: Дезинформациските кампањи се активни особено во изборните периоди
Во емисијата „Полиграф“ на ТВ Алсат гостуваше експертката за дезинформации Едлира Палоши Диша од Универзитетот на Југоисточна Европа,...
Дознај повеќе
Публикација на ИМА: „Медиумите и човековите права (анализи)“
Публикацијата „ Медиумите и човековите права (анализи)“ донесува авторски анализи и анализи на случаи, во...
Дознај повеќе