admin

Zhdukja e 14-vjeçares: “Kuriri” – ky shpifës i madh!
  Si spekuloi portali “Kurir” lidhur me rastin e vajzës, e cila tashmë tri ditë...
Më tepër
Një raport i Komisionit Evropian, dy raportime të ndryshme në media
  Si raportuan mediat lidhur me raportin e publikuar të Komisionit Evropian për progresin në...
Më tepër
Edlira Palloshi Disha në “Poligraf”: Fushatat dezinformuese janë aktive sidomos gjatë periudhave të zgjedhjeve
Në emisionin “Poligraf” në TV Alsat mysafire ishte ekspertja për dezinformata, Edlira Palloshi Disha nga...
Më tepër
Ziberi në panel diskutimin e IMA-s: Liria e shprehjes assesi nuk nënkupton mundësinë e shkeljes së të drejtave të tjetrit
Instituti për Media dhe Analitikë IMA e promovoi publikimin e tij të shtatë: “Mediat dhe...
Më tepër
“Poligraf”: Cilat media botuan manipulime për vlerën e juanit dhe dollarit?
Përveç në lajmet politike dhe sportive, dezinformata dhe manipulime ka edhe në lajmet për ekonominë...
Më tepër
“Poligraf”: Kush dezinformoi se kryetari i FFM Sejdini nuk u gëzua për golin e Bardhit me Anglinë?
Dezinformatat janë të pranishme jo vetëm në lajmet politike, por edhe në ato sportive, sidomos...
Më tepër
Promovim i publikimit dhe panel diskutim i IMA: Mediat dhe të drejtat e njeriut
Më 28.11.2023 (e martë) në hotelin Queens në Shkup në ora 12, Instituti për Media...
Më tepër