Gjuha e urrejtjes

Ndryshimet kushtetuese në algoritmin dezinformata – urrejtje – polarizim
Shkruan: ZORAN BOJAROVSKI Gjuha e urrejtjes është ushqim i politikës së jo-kulturës, kurse ata që...
Më tepër
Teori të konspiracionit për “bullgarizim” dhe dezinformata për gjuhën dhe historinë maqedonase në kontekstin e ndryshimeve kushtetuese
Shkruan: ZHARKO TRAJANOSKI Pas pjesës së parë, në pjesën e dytë të analizës do të...
Më tepër
Publikim: “Ndryshimet kushtetuese në media: Dezinformata, manipulime mediatike, gjuhë e urrejtjes (analiza)”
Me eveniment promovues dhe panel-diskutim, Instituti për Media dhe Analitikë IMA sot (28.09.2023) në Shkup...
Më tepër
Narrativet për ndryshimet kushtetuese: Ringjallja e dezinformatave të vjetra dhe teorive konspirative për “gjenocid” dhe “etnocid” të popullit maqedonas
Shkruan: ZHARKO TRAJANOSKI Narrativët dezinformues dhe teoritë e konspiracionit për “asgjësimin”, “zhdukjen”, “shkatërrimin”, “shpërbërjen”, “etnocidin”...
Më tepër
“Propozimi francez”: Gjuhë e urrejtjes, dezinformata, manipulime mediatike (analiza mediatike)
Publikimi “Propozimi francez”: Gjuhë e urrejtjes, dezinformata, manipulime mediatike (analiza mediatike) është pjesë e aktiviteteve...
Më tepër