Publikime

Publikim: “Ndryshimet kushtetuese në media: Dezinformata, manipulime mediatike, gjuhë e urrejtjes (analiza)”
Me eveniment promovues dhe panel-diskutim, Instituti për Media dhe Analitikë IMA sot (28.09.2023) në Shkup...
Më tepër
“Propozimi francez”: Gjuhë e urrejtjes, dezinformata, manipulime mediatike (analiza mediatike)
Publikimi “Propozimi francez”: Gjuhë e urrejtjes, dezinformata, manipulime mediatike (analiza mediatike) është pjesë e aktiviteteve...
Më tepër