iM@-Admin

“Poligraf”: Çfarë pohime të pavërteta dhe manipuluese u paraqitën në kolumnën e Risto Nikovskit?
Kolumnat e botuara në mediat e shkruara janë tekste ku shprehet mendimi personal i autorëve....
Më tepër
“Poligraf”: Cilat media transmetuan deklarata të pavërteta të politikanit rus Medvedev për Ukrainën?
Më 12.11.2023, më shumë media botuan pretendime të pavërteta se “Ukraina nuk është shtet”, “Zelenski...
Më tepër
Ministrat në rolin e zëdhënësve
Si u transformua komunikimi i qeveritarëve me publikun? Si u bë që rrjetet sociale të...
Më tepër
“Poligraf”: Cilat media përhapën deklarata të pabaza të Bërnabiq për raportin e KE për Serbinë?
Pas publikimit të raporteve të Komisionit Evropian për vendet e rajonit, disa media kanë përhapur...
Më tepër
“Poligraf” Kush dezinformon se vendet nga Ballkani Perëndimor ia kaluan Maqedonisë sipas Indeksit të sundimit të ligjit?
Një gjë pretendohet në titull, e krejt tjetër në tekst. Kjo mënyrë e informimit të...
Më tepër
“Poligraf” Kush dezinformon se vendet nga Ballkani Perëndimor ia kaluan Maqedonisë sipas Indeksit të sundimit të ligjit?
Një gjë pretendohet në titull, e krejt tjetër në tekst. Kjo mënyrë e informimit të...
Më tepër