Uncategorized

IMA: Gjuha e urrejtjes së tifozëve që nxit dhunë duhet të dënohet publikisht dhe autorët të ndëshkohen
Gjuha e urrejtjes para, gjatë dhe pas garave sportive shkakton dëme të shumta dhe nxit...
Më tepër
Kërcënimet ndaj jetës dhe gjuha e urrejtjes ndaj gazetares Rita Behadini janë vepra penale, institucionet duhet të veprojnë urgjentisht
Instituti për Media dhe Analitikë IMA dënon ashpër gjuhën e urrejtjes me kërcënime me dhunë...
Më tepër
Panel-diskutim i IMA: “Liria e medias përballë presioneve politike dhe propagandës, dezinformatave dhe gjuhës së urrejtjes: Si më tutje?”
Instituti për Media dhe Analitikë IMA organizon panel - diskutimin: "Liria e medias përballë presioneve...
Më tepër
FEG dënon sjelljen e pahijshme të funksionarëve shtetërorë ndaj gazetarëve në Maqedoninë e Veriut
Federata Evropiane e Gazetarëve (FEG) iu bashkua organizatës së saj partnere, Shoqatës së Gazetarëve të...
Më tepër
“Poligraf”: Lavrov dezinformon kur krahason Shtetet e Bashkuara me Hitlerin dhe Napoleonin
Më tepër media maqedonase transmetuan pjesërisht deklaratën e ministrit rus të Punëve të Jashtme, Sergej...
Më tepër
POLIGRAF: Nuk është e vërtetë se Rusia nuk ka dashur të ndryshojë “regjimin në Kiev” dhe se zyrtarët rusë nuk kanë folur kurrë për përdorim të armëve bërthamore
Zbulojmë dy dezinformata nga zëdhënësi i Putinit, Dmitri Peskov, i cili para fillimit të invazionit...
Më tepër
IMA: Politikanët dhe mediat të ndalojnë përhapjen e gjuhës së urrejtjes dhe dezinformatave, institucionet të marrin masa për parandalim dhe ndëshkim të gjuhës së urrejtjes që shkakton dhunë!
Instituti për Media dhe Analitikë IMA nga Shkupi dënon gjuhën e urrejtjes që shkakton dhunë,...
Më tepër